Telepítés

Áraink forintban értendőek. Ha másként nem jelöltük úgy Alanyi adómentesek (AM) , vagyis 0% Áfá-t tartalmaznak. Áfás számla igény esetén a 27% Áfa hozzáadódik az árakhoz.

Mono-split klímaberendezés telepítési díjak:

3,5 kW-ig 59.900.- Ft

5,3 kW-ig 65.900.- Ft

7,5 kW-ig 69.900.- Ft

További mennyiségi kedvezmények megbeszélés alapján.


Amit az ár tartalmaz

Az általános 3 méter távolságon belüli komplett installációt, egy fal áttörésével, normál falszerkezet és átlagos körülmények esetén.

Beltérit és kültéri három méter magasságig elhelyezve.


Az ár része a kültéri konzol, a szükséges kondenzvíz elvezető csatorna, a speciális, asszimetrikus, szigetelt rézcsövek, a falon kívüli kábel csatornák, a szükséges elektromos szerelési anyagok az egységek között, illetve az áram ellátási pontig (max. 2 méterre a beltéritől), az egyszeri kiszállás, és a munkadíj.


Az esetek zömében nincs is másra szükség.Igény esetén

Csendesebb működés- kettős gumiágyba süllyesztett csavarzattal ellátott rezgéscsillapító gumibak (nincs fémes kapcsolat a kültéri és a konzol között) + 3.000.- Ft /készlet


Horganyzott konzol mely kevésbé rozsdásodik: + 3.000.- Ft /készletElőkészületek a felhasználó részéről

Kérjük az összes érintett külső féllel egyeztesse le a kültéri beszerelésének a helyét a szerelés megbeszélése előtt.


A klíma kültéri elhelyezése nem mindig egyszerű, sokszor engedélyhez kötött, illetve pl. műemléknek nyilvántartott épületeken kifejezetten tiltott. Sok társasház esetén a házirendben szabályozott, van amikor a lakók hozzájárulásához kötött lehet.


A kellemetlenségek elkerülése végett, a vevőnek érdemes még a vásárlás előtt tájékozódnia a közös képviselőnél, esetleg a helyi önkormányzatnál. Amennyiben az esetleges tilalom, vagy az engedély hiánya csak a szerelés során derül ki, a vásárlónak ki kell fizetnie a szerelést - ha még csak kiszállítás történt, akkor annak a díját br. 5.000.- Ft- függetlenül a telepítés meghiúsulásától. A kibontott, részben telepített gépet visszáruzni sem tudjuk.


A felszerelés körülményei

Szintén gondot okozhat a telepítés külső helyének megközelíthetősége. Optimális esetben a kültéri egység erkélyre, földszinti falszakaszra, vagy alapzatra kerül, de alsó megközelítés esetén a szerelési magasság semmiképp nem lehet öt méterrnél több. Könnyű belátni, hogy a technikus létrán egyensúlyozva, e feletti magasságban már nem képes egyszerre felvinni és tartani a nehéz kültérit, a szerszámokat, és speciális gépeket. Szükségessé válhat ipari alpinista vagy daru alkalmazása is, ennek költségét a vevőnek ésszerű előre egyeztetnie. A kültéri egység helyének megközelíthetősége, az alatta található értékek takarása, és védelme a vevő felelőssége. A felszereléshez sokszor el kell keríteni, vagy le kell takarni az alatta található területet, pl. parkoló autók, vagy gyalogos forgalom miatt.


Elektromos bekötés

Amennyiben hiányzik a beltéri egységhez szükséges elektromos hálózat, az ár nem tartalmazza ennek kiépítését. Konnektor, vagy fali doboz, nem messzebb mint két méterre a beltéri egységtől - más esetben egyedi ajánlat szükséges. 


Extra igények

Beton falszerkezet 5.000.- forint megkezdett tíz centiméterenként.


Abban az esetben, ha a beltéri és a kültéri közötti csövezés a három méteres hosszt meghaladja, az ezen felüli távolság szerelési költsége méterenként 5000.- Ft. 3,5 kW-ig.


Ha a csőhossz meghaladja a gyártó által megadott csőhoszt, a hűtőközeg rátöltés 2000.-Ft méterenként.


Igény esetén vállaljuk többek között a további faláttörést, a hoszabb kondenzvíz csővetést, az erkély korlátra, ablakkeretre, lapos tetőre szerelést megbeszélsé szerint.Jótállás/Garancia

A telepítési munkáinkra egy év jótállást vállalunk.


A készülékre a gyártótól függő idejű jótállás érvényes, amelynek egyik feltétele az évenkénti karbantartás. Fűtésre használt klímáknál fél éves karbantartási periódust ír elő a gyártó. A karbantartás éves költsége ősztől tavaszig kedvezőbb díjazású, és magában  foglalja a kiszállást és a felhasználandó segédanyagot is.


Amennyiben az évenkénti karbantartást a Vásárló nem végezteti el, úgy kizárólag a törvény által előírt jótállásra jogosult.


A telepítés elvállalását feltételekhez kötjük. 

Egy termék érhető el.

1-1 / 1 elem mutatása

Aktív szűrők