Küldetésünk

A klíma fűtés választásával*:

- csökkentjük a környezeti CO2 terhelést,

- kíméljük a pénztárcánkat is, a fűtési költségeink mérséklésével.

Ezt a folyamatot támogatjuk a szolgáltatásainkkal.

Ha fűtésre is elkezdjük használni a klímánkat, akkor jó irányba indulunk el.

Ha csak hűteni szeretnénk egy klímával, akkor elkerülhetetlenül nő a környezetterhelésünk. Ha tudatosan kezdünk vele fűteni is, akkor töredékére csökkentjük a korábbi környezetterhelésünket!

Ennek alapja, hogy 1-2 hónapig hűtve egy évben terhelünk, 6-7 hónapon át fűtve csökkentjük a terhelést, összesítve csökkentve a CO2 terhelést. A klímával való fűtés során egységnyi hőenergia létrehozásához kevesebb CO2 terhelés tartozik, mint a többi fűtési rendszernél.

 

A klímás fűtés a CO2 kibocsásátás szempontjából:

2-szer tisztább, mint a gáz,

3-szor tisztább, mint a távhő, és

4-szer tisztább, mint a fatüzelés.

Ezek jövőbe mutató adatok.


Látható, hogy egy alsó közép árfekvésű SCOP = 4 hatásfokú hőszivattyú is sokkal jobb, mint bármelyik hagyományos megoldás.

Tekintsd meg, hogy mely klímákat ajánljuk tartós fűtésre.

  

Hogyan lehetséges, hogy a klímánkkal való tudatos fűtéssel töredékére tudjuk csökkenteni a korábbi környezetterhelésünket?

Úgy, hogy 1 hónapig hűtünk, de 6 hónapig fűtünk ugyanazzal az eszközzel.
1 hónapig kibocsátunk szén-dioxidot, 6 hónapig pedig megtakarítunk.

Ma még sokan nem ismerték fel, hogy mennyire is egyszerű tenni a környezetünk érdekében. Önök azonban már megtettek egy lépést azzal, hogy hozzánk fordultak a karbantartás elvégzése miatt.

.

Képesítésünk

A hatóság által képesített és regisztrélt a HR-I-es kategóriájú (megkötés nélküli) Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő egyéni vállalkozóként, illetve KFT-ként, garanciával vállaljuk a klímaberendezések szakszerű, garanciális telepítését, szervizelését és forgalmazását.

Vállalkozásunk teljes mértékben legálisan működik..

*Ennek mértéke függ a külső hőmérséklettől, a klímaberendezés minőségéétől, a beépítés és használat körülményeitől. És teljes fűtési szezonra értendő, továbbá itt nem részletezett tényezők is vonatkoznak és befolyásolják a pontos értékekeket, valamint a viszonytási módszertant.

Nem találtunk a keresésnek megfelelő terméket.

Végezd el újra a keresést