Szűrés eszerint

TCL

TCL logo

Mi is az a TCL? 

TCL a leggyorsabban fejlődő lakossági klíma márka.

A TCL csoport 1999-ben indította klímaüzletágát, amely hamar a cég meghatározó területévé vált. A TCL klímákat ma már a világ 165 országában forgalmazzák.

Megbízható minőség, modern megjelenés, csúcstechnológia, ezt nyújtják a TCL klímák méghozzá megfizethető áron. A képlet: a legelismertebb minőségi gyártók alkatrészei + megbízható gyártástechnológia =  kiváló termékek és verhetetlen ár-érték arány.

A TCL klímák néhány fontos termékelőnye

A legújabb innováció a TCL klímákban az Ionizátor, amely napjaink egyik legfejlettebb légtisztító megoldása. Az ionizátor apró negatív és pozitív ionokat bocsájt ki, ami semlegesíti a levegőben levő szennyező részecskéket, összegyűjti a port és megszünteti a kellemetlen szagokat.

Ezen túl a TCL klímák nagy teljesítményüknek köszönhetően képesek a gyors lehűtésre és felfűtésre is, valamint rendelkeznek olyan előnyökkel mint például az ECO üzemmód, az éjszakai csöndes működés, a párátlanítás és az intelligens leolvasztás. 

ERŐTELJES HŰTÉS ÉS FŰTÉS!

A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezések már egészen rövid idő alatt képesek biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.
TCL

Nem találtunk a keresésnek megfelelő terméket.

Végezd el újra a keresést