Termékek listája márka szerint Panasonic

Panasonic Heating and Cooling logo

Ha megbízható klímabeszállítót keres, akkor a legjobb helyen jár, mert a mi célkitűzésünk az, hogy igazi csúcstechnológiás, környezetkímélő berendezéseket forgalmazzunk, és olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, melynek segítségével hosszú távon sikeresen és hatékonyan tudjunk együttműködni.

Otthoni Termékcsalád

Az innovatív kialakítású, nagy hatékonyságú és páratlan tisztítórendszerrel rendelkező Etherea termékcsalád minden vásárlói igényt kielégít. Sokféle változatának köszönhetően, melyek bármilyen méretű helyiséget optimális hatékonysággal képesek kiszolgálni és rendkívül egyszerűen telepíthetők, ez a sorozat az Önhöz hasonló, légkondicionáló berendezésekkel foglalkozó szakemberek számára is tökéletes megoldás. Az Etherea termékcsalád segítségével Ön mindig a legjobb megoldást kínálhatja ügyfeleinek.

Adatközpontok és szervertermek klimatizálása

A Panasonic ipar klímaberendezései közül a PKEA  a piacon egyedülálló megoldás szervertermek légkondicionálására A Panasonic által kifejlesztett megoldások komplett választéka hatékonyan védi a szervereket és folyamatos üzemet biztosít. Még akkor is megfelelő hőmérsékleten tartja a gépeket, amikor a kültéri hőmérséklet – 20 °C alá süllyed.

Panasonic 2018-19 katalógus

Panasonic 2017-18 katalógus

Nem találtunk a keresésnek megfelelő terméket.

Végezd el újra a keresést