Cascade 2.6 (3.3) kW Vision CWH09VW inverteres klíma szett

145 000 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Cold Plasma ionizátor..

Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Öntisztító funkció.

A készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, így megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését.

Wi-fi vezérlés.
A WiFi Smart alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
Telepítés PUBLIC NAME
Mennyiség
Raktáron

Környzetbarát R32 gáz

Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.

G10 technológiájú DC inverter vezérlés.

A legújabb GREE G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.

„I feel” kényelmi funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző
pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Iker forgódugattyús kompresszor.

A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.

Téli üzemelés.

A kültéri egységbe épített kiegészítő egységeknek köszönhetően alacsony (-20 ˚C) kinti hőmérséklet esetén is alkalmas a berendezés a fűtésre.

Intelligens leolvasztás.

A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Elegáns keskeny beltéri egység, LED kijelzővel, 8°C Temperálás. Párátlanítás, Soft start (lágyindítás) funkció, Turbó funkció, Éjszakai üzemmód, Automatikus újraindítás áramkimaradás után, Zár funkció, 1 W fogyasztás készenléti állapotban

CAS-1-CWH09VW-KIT

Adatlap

Teljesítmény
2.5
Helyiség
20 m2
Szín
Fehér
Garancia
5 év
Energiaosztály HŰTÉS
A++
Energiaosztály FŰTÉS
A+
SEER - hűtési hatásfok
6.1 - 6.5
SCOP - fűtési hatásfok
3.6 - 4.1
Fűtés külső °C határ
-22°C
Hűtés külső °C határ
-15°C
Névleges fűtő teljesítmény
n/a
Tartós fűtésre
Igen
H-tarifa
Igen
Csepptálca fűtés
Igen
Intelligens leolvasztás
Igen
8-10°C temperálás
Igen
Igen
Wifi
Beépítve
1 W fogyasztás készenlétben
Igen
Csendes beltéri
n/a
Ionizátor - Plazmaszűrő
Igen
Éjszakai mód
Igen
Öntisztító funkció
Igen
Páramentesítés
Igen
I Feel
Igen
„I set” funkció
Igen
Automatikus újraindítás
Igen
Négyirányú légterelés
Nem
Lágy indítás
Igen
Rejtett kijelző
Igen
Gázszivárgás érzékelő
Igen
Ionizátor
Igen
Turbó mód
Igen
Zár funkció
Igen
Rejtet kijelző
Igen

Letöltés

Cascade katalógus 2018

Letöltés (3.7M)

Cascade Vidsion kézikönyv

Letöltés (15.55M)

Cascade garancia regisztráció

Letöltés (457.87k)