TCL 2,5 kW ION TAC-09ION/LFI

139 700 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
ECO Üzemmód

ECO ÜZEMMÓD

A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást.
ERŐTELJES HŰTÉS ÉS FŰTÉS!
A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezések már egészen rövid idő alatt képesek biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.
Hűtési teljesítmény: 2,5 kW, Hatásfok: SEER 6.10 A++
Fűtési teljesítmény: 2,5 kW, Hatásfok: SCOP 4.0 A+

További funkciók: Automatikus újraindítás, 180°sinus DC inverter technológia, huzagolt rézcső, ionizátor, LED kijelző, PFC technológia, 24 órás időzítő, intelligens leolvasztás, párátlantó funkció, éjszaki üzemmód, öndiagnosztika
Telepítés PUBLIC NAME
Mennyiség
Raktáron

Előtérben a minőség és a megfizethetőség!

Színvonalas, energiahatékony és egyszerűen üzemeltethető, ezt kínálják a TCL klímaberendezések.

Ionizátor

Napjainkban az egyik legfejlettebb légtisztító megoldás. Az ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsájt ki, ami semlegesíti a levegőben levő szennyező részecskéket, összegyűjti a port és megszünteti a kellemetlen szagokat. A negatív ionok akár 0,01 mikrométer nagyságú mikroorganizmusokat is megkötik, ezzel is hatékonyan csökkentik a levegőben levő kórokozók, penészgomák számát. Fertőtlenítő hatásuk csökkenti a betegségek terjedésének esélyét. 

TCL-4-TAC09ION-KIT

Adatlap

Helyiség mérete
30 m2 - Szoba
Garancia*
3 év (1 + 2*)
Teljesítmény
2,5 kW
Hatásfok FŰTÉS (SCOP)
4.0
Fűtés külső °C határ
-15°C-ig

Letöltés

TCL ION katalógus

Letöltés (596.65k)